Et guldnummer er din virksomheds facade udadtil

jumpstory download20200827 082803 840x385 - Et guldnummer er din virksomheds facade udadtil

En seriøs virksomhed er interesseret i nye kunder, og med et telefonnummer der er nemt at huske, signalerer du troværdighed. Med et guldnummer er du derfor godt på vej, når din virksomhed skal tiltrække nye kunder.

 

Vi lever i en mere og mere digital verden, og derfor er der måske ikke så mange kunder, der fysisk besøger din butik eller virksomhed, første gang de ønsker at komme i kontakt med dig. Her er det i stedet andet, som for eksempel et telefonnummer, der bliver opfattet som virksomhedens facade.

Har du et telefonnummer, der signalerer troværdighed og som tilmed også er nemt at huske? Så er du allerede godt på vej, når du skal tiltrække nye kunder.

 

 

Hvad er et guldnummer?

Et guldnummer er et telefonnummer, som adskiller sig fra almindelige telefonnumre, ved at de er specielt nemme at huske. Det er typisk fordi de består af gentagne tal eller cifferkombinationer, der er nemme at huske.

 

Et guldnummer er ikke bare nemt at huske. Det ser også visuelt godt ud, når det står skrevet på din hjemmeside, visitkort og lignende, samt det lyder godt, når du skal videregive din virksomheds telefonnummer.

 

 

Skab tillid og troværdighed

Når kunder skal vælge, hvilken virksomhed de ønsker at handle med, sker du ud fra mange forskellige faktorer. Nogle af de væsentlige er pris, kvalitet og tillid til virksomheden.

 

Her er et guldnummer en fordel. Et godt telefonnummer signalerer, at man er interesseret i, at ens kunder bemærker og husker ens virksomhed fremover. Et guldnummer adskiller sig fra mængden af almindelige numre, og er en del af det samlede førstehåndsindtryk dine kunder møder, når de kontakter din virksomhed. Et guldnummer er derfor med til at skabe tillid og troværdighed.