Derfor er det vigtigt at vælge den rette nikotinstyrke til din elektroniske cigaret

claudia ramirez XLpQapcSZ7Y unsplash 840x385 - Derfor er det vigtigt at vælge den rette nikotinstyrke til din elektroniske cigaret

Når du har investeret i en elektronisk cigaret, skal du til at kigge efter en e-væske. Det bør være en e-væske, der passer til dine behov både i forhold til smag og nikotinstyrke. 

Vælger du den rette smag og nikotinstyrke i første hug, er der en større chance for, at du får succes samt en god oplevelse. Det er nemlig ikke altid lige nemt at gå fra normale cigaretter til en e-cigaret. Men med den rette nikotinstyrke kan det gøre dit rygestop en del nemmere. 

Undgå en for lav nikotinstyrke

Det er vigtigt, at du så vidt muligt undgår at vælge en e-væske med en for lav nikotinstyrke. Det kan nemlig hurtigt resultere i et nederlag, hvis du er i gang med at skifte fra cigaretter til en elektronisk cigaret. 

Din krop har brug for en specifik mængde nikotin, da den har vænnet sig til dette. Det er derfor vigtigt, at du vælger en nikotinstyrke ud fra, hvad din krop har behov for.

Pas på med en for høj nikotinstyrke

Det er heller ikke godt for kroppen, hvis du vælger en nikotinstyrke, der er alt for høj i forhold til, hvad din krop har brug for. Det kan blive en meget intens oplevelse, der påvirker din hals.

Derudover kan du ende med at blive svimmel og føle dig lidt ”skæv”. Det kan få dig til at føle, at en elektronisk cigaret ikke er noget for dig. Dog er det rent faktisk bare fordi, at du har valgt den forkerte nikotinstyrke.