Derfor bør du vælge en rollermouse

pexels vojtech okenka 392018 840x385 - Derfor bør du vælge en rollermouse

Langt de fleste, der er vant til at arbejde foran skærmen, er bekendt med den klassiske computermus, som skal betjenes med den ene hånd. Computermusen fås både med og uden ledning, og når du arbejder med den, skal armen altid arbejde ud til siden, hvilket er en unaturlig stilling for kroppen. 

 

Vil du gerne have en mus, som er bedre at bruge end en almindelig computer mus, så kan du med stor fordel vælge en Rollermouse. En rollermouse betyder at dine arme, i stedet for at arbejde væk fra kroppen, i stedet skal arbejde foran dig. En rollermouse får dig til at slappe af i kroppen, så du i stedet for at få en anspændt krop, får en naturlig og afslappet arbejdsstilling, som betyder at du forebygger eventuelle skader.  

 

En rollermouse giver dig mere overskud

Fordelen ved at bruge en rollermouse, i stedet for en almindelig mus er, at du kan bruge begge hænder, i stedet for kun den ene hånd. En rollermouse er nemlig udstyret med forskellige knapper, og på grund af den åbne rullestav i midten, er det nemt at arbejde både med venstre og højre hånd. 

 

Lige så effektiv som den almindelige mus

Du behøver ikke at bekymre dig om, om musen er effektiv eller ej. En Rollermouse har en indbygget speciel sensorteknik direkte i rullestaven, hvilket gør den akkurat lige så effektiv og nøjagtig, som du kender det fra en ganske almindelig computermus. Lyder en Rollermouse til at være noget for dig, så klik ind på ergopartner.dk, og se dig lidt omkring i det store udvalg.