De største nyheder i teknologiens verden

De-største-nyheder-i-teknologiens-verden

2020 har indtil videre været et stort år for teknologi. Allerede tilbage i januar gik folk verden over amok over de store nyheder, der kom fra mange af de største tech-virksomheder i verden.

Er du med på noderne? Har du nogen idé om de største nyheder, der går jorden rundt i dag? Hvis du ikke er med, så er der her noget, der får dig med på beatet. Sørg for at følge med.

PlayStation 5

De største nyheder i teknologiens verden PlayStation 5 - De største nyheder i teknologiens verden

PlayStation 5 er på vej, og mange mennesker forudser, at den kommer i slutningen af 2020 eller i starten af 2021. Sony har endnu ikke afsløret hardwarens design og specifikationer. Men der er allerede billeder af hardware på nettet.

Men der er ikke kommet en bekræftelse på, at dette er konsollens design.

Hvad vi ved indtil videre er, at PlayStation 5 vil have en AMD’s Ryzen Line CPU. Et andet godt rygte, som mange gerne vil have bekræftet, er, at PS5 vil give spillere mulighed for at spille alle PlayStations spil.

Vi taler spilkompabilitet med PS4, PS3, PS2 og PS1. Hvis det er sandt, så vil Sony virkelig have højnet spillekonsollen til et nyt niveau. En ny udmelding om den næste generation konsol mangler fortsat. Det er også værd at vide, at der stadig er nogle nye udgivelser til PS4.

For at gøre tingene mere interessante er PlayStation’s rival, Xbox, i gang med at designe deres nye konsol, og den siges at blive mere kraftfuld end PS5. Der er forsat ingen yderligere detaljer om dette rygte og hvilke aspekter, de refererer til. Alt vi kan gøre nu er at vente.

Concept UFO – Alienware

De største nyheder i teknologiens verden Concept UFO Alienware - De største nyheder i teknologiens verden

Dell, firmaet bag Alienware, har netop afsløret deres Concept UFO, og folk kan ikke holde op med at tale om den. Concept UFO er en gaming pc, men ikke din sædvanlige pc med monitor, keyboard, mus, CPU og andre accessoires.

Denne gaming PC er på sæt og vis sammenlignelig med Nintendo Switch konsollen. Det er rigtigt, den kommer til at blive en håndholdt gaming pc med aftagelige kontrollere. Den vil køre med Windows 10, og folk kan spille computerspil og komme på internettet.

Nyheden om UFO blev modtaget med blandede følelser, hvor den ene side elskede den, og den anden side elskede den knap så meget. Mange siger, at Dell har kopieret Switch, mens andre synes, at UFO er en frisk idé.

Men det er stadig en prototype, og flere ændringer vil helt sikkert komme til. Firmaet virker dog til at være optimistisk om dette produkt. Alienware har tweetet: “We’re always pushing what’s possible in the realm of gaming.”

En gang til – vi kan kun vente og se.

PS5 og Concept UFO laver en masse larm verden over. Sony og Dell har brug for at gå den ekstra mil med disse to tekniske spilleprodukter. Hold dig opdatere om PS5, UFO og andet tech lige her hosiBill.