3 gode hjælpemidler til autoværkstedet

pexels malte luk 2244746 840x385 - 3 gode hjælpemidler til autoværkstedet

Er du vild med at ordne biler, er det en god idé at have så mange hjælpemidler som muligt. Det gør nemlig, at du kan blive hurtigere færdig med de ting, du skal ordne på alle bilerne. Men hvad kan du med fordel investere i? Det kan du finde inspiration til i denne artikel.

Hav en dækmaskine lige ved hånden

Har du tit opgaver, hvor du skal skifte dæk? Så vil en dækmaskine være en rigtig god hjælper at have lige ved hånden. Der findes mange forskellige dækmaskiner, da de kan fås i flere størrelser, med forskelligt udstyr og så videre. Du finder ydermere dækmaskiner, der ikke kræver den store plads, så der er noget at vælge mellem for alle og enhver. 

En donkraft er en god hjælper

Når du arbejder med biler, kan du på ingen måde undvære en donkraft. Der findes mange typer donkrafte. Så det er op til dig at beslutte, om du har mest brug for en lav model, en saksedonkraft eller eksempelvis en flaskedonkraft. Du bør overveje, hvilken type der er den bedste til dit værksted, inden du køber en donkraft.

Hold styr på småting med en boltreol

At ordne biler kræver ofte, at du skal bruge møtrikker og bolte. For at holde styr på de forskellige størrelser er det en fordel, hvis du anskaffer dig en boltreol. Derved har du et lille rum til hver af de mange størrelser. Det gør, at du nemt og hurtigt kan få fat i lige præcis den bolt, som du skal bruge.